sport


Dárek pro teenagery

Puberťáci – dost často jsou na zabití, ale když přijde na Vánoce, vidíme v nich pořád naše malé dětičky a chceme ji udělat co největší radost. Jenže čím jsou starší, tím dražší věci si většinou přejí a ne vždy jim jejich přání můžeme splnit. Přesto se i tak najde spousta dárků, které můžeme pořídit a doufat u toho, že nebudeme považováni za nejtrapnější rodiče na světě.

Dárky pro tatínky

Každý rok před Vánoci ta otázka padne: a co dáme tátovi? Nechceme, aby to skončilo u obligátních ponožek, a tak si lámeme hlavu, co to jde. Ponožky sice nejsou špatný dárek a máme podezření, že je tatínci tak trochu očekávají, přesto by to chtělo i něco trošku lepšího. Přinášíme pár tipů, na jaké oblasti se při vybírání dárku můžete zaměřit.

Dárek pro školáky

Děti na prvním stupni obvykle nemají problém vymyslet, co by si přály od Ježíška. Rodičům z některých přání možná vstávají vlasy hrůzou na hlavě, ale zase mají aspoň z čeho vybírat. Většinou však chtějí, aby dárek kromě toho, že způsobí radost, byl i užitečný a výchovný. Přinášíme proto pár nápadů na dárky, které je vhodné začít dítěti pořizovat mezi šestým a desátým rokem věku.

Malé dítě

S dárky pro malé děti to není jednoduché. Nechceme je ani rozmazlovat, ani u nich v pokojíčku hromadit hory nepotřebných plyšáků, zároveň bychom ale rádi viděli radost a nadšení v dětských očích a zahrnuli děti tím nejlepším, co jim můžeme dát. Čím tedy na Vánoce potěšit předškolní dítě tak, aby mu dárek udělal radost, ale zároveň byl i užitečný?

Cestování - batoh

Když je pro někoho největší životní vášní cestování, je docela těžké pro něj vybírat dárek. Leckde totiž byl a leccos si odtamtud přivezl. A pokud takovému cestovali nechceme pořizovat zrovna cestu za polární kruh, musíme si pořádně lámat hlavu s tím, co by mu mohlo udělat radost a co by ještě tak mohl na svých cestách potřebovat. Pár tipů se však najde vždycky, a tak jsme je pro vás sepsali.